Thursday, 29 December 2011

Hah...? Tak lama lagi ?

Hye hye All Readers ku.... Lama sudah tak update kat blog nihh...Maklumlah, broadband yang di guna lambat sangat... Huhuhu tambahan lagi Yui sekarang Fever + Flu... 
Huhuhu... Tetap berkeras juga nak buka bahh...


Sekolah tak lama lagi... Baju tengah dalam dilema.., Kasut ready.., Veil Labuh ready... Beg.., And entahlah Yui    S  U  S  A  H   pikir lagi... Pening oww. Tapi syukurlah kerana semua orang dapat BR1M.


Korang rasa best ke cuti nih? Tak puas ??? Haa, Yui nasihatkan kepada teen girls 
KLIK SINI !!! (Kalau tak mahu tak pe) #Kalau yang minat Barbie lah#


Sedih sedih... Dah nak mula sekolah... Sedih sebab tak tahan lagi dok kat rumah. Hari-hari gaduh ngan siblings2 aku yang tak berapa reti nihh....


Oklah sampai sini sahajalah... Pening mahu fikir apa mahu di-update lagi... K Chaw !
Terima Kasih Kerana Membaca, Apalagi, Komen La !

1 Kotak Hati:

Sekamar Rindu said...

salam...


moga cepat sembuh demam tu...
**folo ur blog...**79

Owned by Yuyui Bieyna. © 2011 - 2013. All Rights Reserved.