Thursday, 10 January 2013

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

Wah  Kesempatan Yui nie bukak blog yang terchenta. Kunun... Hehehe.
Yui tak mau nak update cerita, unless kalau ada yang menarik Insyaallah Yui kongsikan. :)

Btw, tadi Yui ada blogwalking kat Blog Pinky and Yui minat lah join segmen nie. Manalah tau ada birthdate sama. Twins ! Oh Yeah. Nak join? Dialu-alukan. ;)

KLIK BANNER UNTUK JOIN
Nurul Sabrina Izzati binti Roslan a.k.a Yui Bieyna dilahirkan pada 14 April 1998. *Bah kasih tanda tu kalendar. Bagi hadiah please? Hehehe just kidding*

Jap ! Tarikh tamat segmen nie 31 Januari 2013 !!! Cepat peluang keemasan ! :p

Okay. Wassalam.

YB: Harap azam yang Yui listkan tercapai. Amin.



Terima Kasih Kerana Membaca, Apalagi, Komen La !

15 Kotak Hati:

Mimie Najib said...

tQ dik join segmen akk.. eh, besday awk ngan akk dekat2!.. :D
teruja jap akak.. ;)


http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

Aten said...

follow awak..follow kite balik..

http://atienstory0809.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

ai shah zawani said...

:) nice

angellovesoldier said...

Blogwalking kat sini,

Tak dapat follow dulu bap follower widget kena block,

BTW, singgahlah kat blog saya kalau sudi,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

nabila barni said...

sudah follow:)follow akak plak ea..
http://nabilasyazani.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

CikZaniff said...

singgah sini done follow..
bukan kelahiran kita sama ye dik..:)

Syah said...

Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Cik Aishah said...

Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama & bulan yang sama.....
Done follow & singgah...:)
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Angel Shared said...

Kunjunngi sahabat dari segmen yang sama
http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

fiquecool said...

Assalamualaikum :)

Done follow you :) Follow me back k :)

http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

bazilah abu hassan said...

Datang bawak kek dan lilin dari segmen sama. Follow sini. Jemput la jenguk blog kita~
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

~didiey~ said...

datang dari segmen yg sama :)

http://www.athirahdiyana.my/2013/01/segemn-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

~follow~

SD said...

Dari segmen yang same, singgah sini n follow sini
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Jemput comment pasal ni :D
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/errmmm-apa-kata-korang-pasal-ni.html

yana aina said...

dari segmen sama ... dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Chips More said...

Assalamualaikum teman sama bulan dan tahun ! hehe, kite datang skodeng awak dari segmen yang sama :)

Owned by Yuyui Bieyna. © 2011 - 2013. All Rights Reserved.