Tuesday, 1 January 2013

Azam Tahun 2013 !

Selamat Tahun Baru, warga Blogger.



 Agaknya blog siapalah yang "Purplish" ye? Meh usha kat SINI blog siapa lah ne agaknya kan. Hehehe.

Agaknya apa azam korang tahun ini? Kat bawah ne Azam Yui. Tak nak explain panjang-panjang sebab lepas ne tak dapat buka Blog Purplish ne.

1. Yui nak 9A PMR 2013 !
2. Yui nak jadi seorang hamba Allah yang lebih baik !
3. Yui nak badan macam "Gitar" !
4. Yui nak usaha tingkatkan ilmu Dunia dan Akhirat !
5. Yui nak usaha agar mendapat tempat pertama dalam Tilawah Al-Quran dan Qiraat Sabaat.
6. Yui nak banggakan ibu bapa Yui dengan keputusan yang cemerlang masa exam dan PMR.
7. Yui nak muka licin macam "Mutiara".
8. Yui taknak jadi seorang pemarah.
9. Yui taknak membazir masa.
10. Yui nak kurangkan masa dengan lappy dan televisyen. Takut ganggu.
11. Yui nak jadi role model dalam keluarga.
12. Yui taknak couple masa cam ni. Kalau crush of course ! :p
13. Yui cuba jadi friendly dan banyak menanyakan soalan yang tak faham dengan guru.
14. Yui taknak jadi orang yang boros.
15. Yui cuba buang sifat negatif yang membelenggu diri ni.

Mudah-mudahan Yui dapat capai azam tahun ini. Insyaallah. :)


Terima Kasih Kerana Membaca, Apalagi, Komen La !

5 Kotak Hati:

Puteri Afiqah said...

selamat tahun baru ^^
semoga azam tercapai...

#gud luck PMR.. Saya takde PMR.. muehehe.. :)

Yui Bieyna said...

@Puteri Afiqah, selamat tahun baru jugak ^_^... hehehe thanks ya. Alaa, x siok tu xde PMR. Muahahaha

Hanida Moss said...

Akak doakan Yui berjaya dunia akhirat. OK? :)

Yui Bieyna said...

@Hanida Moss, terima kasih, akak. :)

ai shah zawani said...

Mudahan kamu dapat ap yg kamu mahu. eh lupa, sis new follower. harap adik dpt follow sis balik. :) act sis love purple jgk. <3 kawai sgttttt adik punyer blog. :D

Owned by Yuyui Bieyna. © 2011 - 2013. All Rights Reserved.