Tuesday, 4 December 2012

Huhu .. Kesian


So this is me swallowing my pride
Standing in front of you saying, "I'm sorry for that night."
And I go back to December all the time.
It turns out freedom ain't nothing but missing you,
Wishing I'd realized what I had when you were mine.
I'd go back to December, turn around and change my own mind
I go back to December all the time. *Taylor Swift - Back To December*

Aww, she's cute ! Taylor Swift. :D
Aik? Apasal pulak lirik lagu "Back To December" sesat dalam blog ni? Hahaha sebabnya kita dah masuk bulan Disember ! Wah ! Sedar tak sedar masa pun cepat berlalu. Tak lama lagi 2013, dimana tahun Yui untuk berperang ber mati2an di Perang PMR ! Muahaha. Wish me luck guys ! :)


Apa khabar? Korang sihat tak? Hehehe harap2 korang semua sihat lah ek? Firstly Yui minta maaf kat semua sebab blog nie dah berhabuk ada sawang labah2 lah. Huhu sedihnya. Tapi kenapa ye kali Yui tak update? Penyakit "M" a.k.a Malas? Adalah ciket. Actually Yui sebenarnya sakit tau. *Eh sakit apa? Balik2 je Yui sakit ni* 

Haa. Itulah pasal Yui tak update. Yui dah terkena cacar ayam, atau lebih dikenali dengan nama CHICKEN POX ! Huhu kesian. *Korang kesian tak? * =.=


Saje nak letak gambar "Puss In Boots". It's cute ! :)
So nasihat kepada korang semua yang sihat belaka tu, korang kena syukur tau. And siapa yang dah pernah kena disease ni mesti best kan? Sebab nanti tak kena lagi ! Hehehe. Nak stay sihat, kenalah minum banyak air, at least 8 GELAS ! Ingat tau, LAPAN GELAS ! And lagi satu kena banyak makan fruits and vegetables. Hah, dapat lagi tips percuma. Lalala, tapi Yui tak jamin nak slim lah. Yui sendiri debab ! Huhu pasrah je.

Air Putih ! Mesti minum
Buah-buahan yang manis rasanya. :)

Sayur-sayuran yang menyegarkan :D

Well, setakat ni sahaja ya. Makin meletup cacar kat badan Yui. Sakitlah. Huhu doakan Yui sihat ye? Yui boring sebab baring je kat rumah. Yui nak jugak buat sesuatu yang tak berapa membosankan. Yui teringin nak buat homework Bahasa Arab. Member2 Yui yang lain dah buat, Yui lagi ni kesian lah keseorangna membuat. Huhu ok ! Wassalam


Terima Kasih Kerana Membaca, Apalagi, Komen La !

4 Kotak Hati:

eyQa yushaiZa said...

Alala .. comelnya puss in a boots tu , geramnya tengok die ^__^

Yui Bieyna said...

huhuhu... iye !

eitcha,IM said...

good luck adik yuyu :)
try your best k :)

Yui Bieyna said...

thx kak eitcha ! :)

Owned by Yuyui Bieyna. © 2011 - 2013. All Rights Reserved.