Saturday, 8 September 2012

Awesome Member #200

Hye hye ! Selamat malam. Alhamdulillah, follower Yui dah mencecah 202 orang ! Dan sekarang awesome member yang bertuah itu ialah...

|
|
|
|
|
V
******DRUMROLL*****
|
|
|
|
|
V
Cik Que !!!
Give a clap to her.. Hehehe. Okay, Yui nak review sikit pasal blog yang bertuah nie...

Blog CikQue yang serba pinky monky yang comel tu, dengan header bergambar pink panther pasti memikat para pengunjung blog CikQue. Kalau nak tahu, CikQue pun datang dari segmen   INI !!!. Wah, bestnya !!! Hehehe.

Maaflah, Yui bagi sikit je review nie. Al-Maklumlah, baru belajar nak buat cam nie... Okay, nie header blog Pink Panther CikQue, jom follow ramai-ramai !

KLIK HEADER !!!
CikQue blog hanyalah untuk santai-santai sahaja dan dalam masa yang sama turut memaparkan sedikit sebanyak coretan tentang realiti kehidupan. Coretan yang dipaparkan juga diselitkan dengan nilai-nilai moral dan pengajaran agar dijadikan sebagai iktibar dalam menjalani kehidupan yang mendatang. tQ -Cik Que-

Sekian, dan wassalam.

P/S: Yui nak reader yang setia, boleh tak? Hehehe gurau je. :p


Terima Kasih Kerana Membaca, Apalagi, Komen La !

4 Kotak Hati:

Nana Hashim said...

xdpt hadiah ke?huihui

Yui Bieyna said...

Insyaallah, klo Yui baik hati bg hdiah kpd follower n pmbca stia..hahaha... XD

cikQue said...

wah..terharu nye sye sb jdi awesome member bertuah yui..x sangka la pulak..makaceh bnyk2 ye yui..(T_T nangis terharu ni..hehe..)

InsyaAllah yui, mmg sye nk jdi reader yg setia utk blog yui..:) apa2pn, nice to know u..:)

Yui Bieyna said...

hehehe. thanks cikQue. :D akhirnya ada jugak awesome member yg setia. hehehe. :D. nice to know u too ! :)

Owned by Yuyui Bieyna. © 2011 - 2013. All Rights Reserved.