Monday, 28 May 2012

Maksud Gerakan Ekor Kucing

Assalamualaikum !!!


Wah sorry lah Yui privatekan blog nie semata-mata nak edit blog nie... Yui tukar ke Simple theme... Huhuhu...


Selain itu, Yui fokuskan pada mid-year exam nihh... Bengang lah !!! Huhuhu...


Oukeyyy, dah lah... Masa Yui tengah terjah-terjah tips kat blog Kak LyssaSecret yang CUTE,
Yui suka kat entry nie... *Kak. saye nak copy gambar kat entry tu kak...*


Korang tau tak, sebenanyee Yui rindu kat Kate, kucing Yui dulu dah mati... Tapi sekarang ada PUSS !!! Alaa, sempena kalerr die macam kucing kat bawah nie taw !




Haa, Korang mestilah kenal kan yang PUSS IN BOOTS tue... HEHEHE

Okay, back to the topic... Nah tengok lah puas-puas...




Haa, hati-hatilah korang kalau ekor dia macam "shock" kan... Mesti dia maree.. Huhuhu


Nie je Yui nak kongsi... Tata !!
Terima Kasih Kerana Membaca, Apalagi, Komen La !

2 Kotak Hati:

Nur Nabilah Syahirah Bt Zainol said...

Hahahaha... Menarik entri Yui ni... Suka-suka... :-D
Tak pernah tau pun soal ni... Menarik... Thanks for sharing... ^_^

Yui Bieyna said...

@Nur Nabilah Syahirah Bt Zainol, Hehehe... Same2. Yui pun baru tahu, so senang la nak recognize mood kucing tu. ehehehe :D

Owned by Yuyui Bieyna. © 2011 - 2013. All Rights Reserved.